Bent u op zoek naar beveiliging Amsterdam? Wij helpen u graag uit de brand voor een professionele beveiliging van uw bedrijf of evenement. Al jaren zijn wij de vaste partner bij evenementen en bedrijven. Wij helpen niet alleen bedrijven uit de regio, maar ook landelijk helpen we bij het opstellen van de beveiliging tijdens evenementen.

Beveiliging Amsterdam bij object beveiliging

Object beveiliging is altijd puur maatwerk. U kan hierbij denken aan de beveiliging van uw ingang, receptiewerk, toegangscontroles, registratie van gasten en surveillance. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden met beveiliging Amsterdam.

Bouwplaats beveiliging voor toezicht tijdens de bouw

Elk jaar opnieuw loopt de bouw veel schade op door inbraken en vandalisme op de bouwplaats. Beveiliging Amsterdam kan u helpen om de bouwplaats professioneel te beveiligen. U roept zo een halt op tegen diefstal en vandalisme op de bouwplaats.

Beveiliging in de horeca

Op drukke stapavonden kan uw horecabedrijf behoefte hebben aan een gastheer of gastvrouw bij de portier. Horecabeveiliging zorgt ervoor dat iedereen zich veilig voelt en met een goed gevoel naar huis gaat. Als het dreigt mis te gaan doordat er teveel alcohol in het spel is dan grijpt de beveiliging Amsterdam altijd in.

Evenementen beveiliging en artiestenbegeleiding

DEM beveiliging heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in evenementen beveiliging en artiestenbegeleiding. Onze opdrachtgevers komen elk jaar weer opnieuw terug om gebruik te maken van onze diensten in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete beveiliging van uw evenement tot het begeleiden van uw artiesten.